Liity postituslistalle

Blogin arkisto

Yritysesittelyssä: Nettivaate

Share |

Perjantai 7.10.2011Anskun Nettivaate Ky on perustettu helmikuussa 2008. Kaupan avaamisen aikoihin toimin 3:n lapsen kotiäitinä ja kauppa nimettiinkin silloisen nuorimman lapsen Annikan eli Anskun mukaan.

nettivaatejuttu.jpg

Nettikaupan pitoon lähdin täysin ummikkona, kokemusta oli siis vain ostopuolelta.  Ensimmäisenä valikoimiin tuli Muumit, Disney, Mikko Mallikas ja Peppi Pitkätossu.

Eli todella pienellä valikoimalla lähdettiin liikkeelle. Nettivaate otettiin todella hyvin vastaan. Koko ajan hain uusia tuotteita/merkkejä kauppaan ja loppuvuodesta 2008 tärppäsi; löytyi Ruotsista Maxomorra! Aivan ihana uusretro lastenvaatemallisto.

Tämän myötä innostuin itsekin ekologisista lastenvaatteista kuten myös uusretrosta.

nettivaatejuttu2.jpg

Jatkuvasti hain uusia tuotteita kauppaan ympäri Eurooppaa.  Helmikuussa 2010 sain vielä yhden lapsen joten aika oli aika tiukilla viime vuoden keväällä. No, silloin iski taantuma Suomeen ja meihin nettikauppoihinkin, joten se hieman "helpotti" tilannetta, kun hoidettavana oli 4 lasta ja kauppa. 

Koko ajan minulle on tullut tärkeämmäksi löytää vaatteita, jotka on valmistettu mahdollisimman ekologisesti ja myrkyttömästi. Laatu on erittäin tärkeää, myös pienet lapset vauvasta alkaen on hyvä pukea siisteihin vaatteisiin, jotka kestävät uuden näköisinä koko lapsen käyttöajan. Mielestäni on myös tärkeää vaatteita ostettaessa, ettei tarvitse miettiä, onkohan sille vaatteen tekijälle jäänyt tämän vaatteen tekemisestä minkäänlaista palkkaa. Pienet valmistajat kun varmistavat myös tämän puolen.

nettivaatejuttuduns.jpg

Myös lapsilla on oikeus näyttää hyvältä vaatteissaan ja kaikista tärkeintä on, että he itse tykkäävät vaatteistaan ja että niissä on mukava liikkua. Itse atooppisena ihmisenä olen huomannut kuinka paljon parempia iholle ovat ekologisesti ja myrkyttömillä väreillä valmistetut vaatteet.

Kaupasta löytyy myös aikuisille tuotteita: paitoja, pyjamia, aina jotain pientä kivaa. Aikuistenkin valikoima laajenee pikkuhiljaa.

Asiakkaat ovat aina antaneet minulle kiitettävästi kehitysideoita, niin kaupan ulkonäön kuin tuotteidenkin suhteen. Asiakaspalautteet ovatkin erittäin tärkeitä, ilman niitä kaupan kehittäminen on erittäin vaikeaa.

Pyrkimyksenäni on toimittaa tilaukset heti postin kuljetettavaksi ja vastata sähköposteihin myös mahdollisimman pian.

nettivaatejuttu1.jpg

Nettivaatteessa rekisteröityneet asiakkaat ovat aina kanta-asiakkaita. Kanta-asiakkaat saavat aina normaalihintaisista tuotteista 10%:n alennuksen. Toivottavasti tämä kannustaa vanhempia panostamaan enemmän lastenvaatteisiin ja niiden laatuun. 

Edelleenkin  kauppa toimii vain netissä, mutta tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä mitä tapahtuu? Kauimmainen toimitus on ollut Uuteen Seelantiin, eli tilauksia kyllä toimitetaan ympäri maailmaa.

Tervetuloa tutustumaan Nettivaatteen valikoimaan ja muistathan tutustua myös toimitustapoihin ja kanta-asiakas etuihin.


t. Margit / www.nettivaate.fi

Avainsanat: Anskun nettivaate, Maxomorra, Disney, Mikko Mallikas, Peppi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini